Over Britt

Wie ben ik?
Ik heet Britt Meijs. Getrouwd met Dennis en moeder van dochtertje Stevie (2011). Ik ben geboren in Eindhoven, opgegroeid in Eersel en nu woonachtig in Bergeijk.

Al vanaf mijn vierde jaar dans ik. Eerst klassiek ballet en later streetdance. Vanaf mijn zestiende ben ik ook streetdancelessen gaan geven (aan kinderen en tieners) en na een tijdje kwamen daar ook groepslessen voor volwassenen bij. Aerobics, steps en de Les Mills-programma’s BodyBalance en SH’BAM. Daarnaast studeerde ik en werkte ik in de horeca.

Na tien jaar horeca en evenzoveel jaren als groepslesinstructeur in de sportschool, werd het tijd om mijn grote droom waar te maken. Dat is VAN BRITT geworden; mijn eigen bedrijf waar ik ontwerp, schrijf, organiseer en creëer in opdracht en binnenkort ook voor mijn webshop. Maar het dansen en lesgeven kon ik toch niet missen. Dus doe ik dat nu op freelancebasis.

Heb je een leuke opdracht voor me of wil je bij één van mijn streetdancegroepen in Bergeijk komen dansen? Mail me dan! Ook voor suggesties, vragen, opmerkingen…
Ik ben ook actief op Facebook en Twitter.

Een uitgebreidere biografie en een indruk van wat ik allemaal doe, vind je hier.